Kookstudio

De Roggemole is een knusse, sfeervolle kookstudio met uitzicht op de landerijen. Waar je kookworkshops kunt komen doen met een eigen gezelschap van minimaal 5 en maximaal 12 personen. Maar je kunt je ook aansluiten bij een door ons georganiseerde kookworkshop. Wel even opgeven daarvoor!

De data daarvan staan op de homepage onder het kopje ‘vers uit Workum’

..

Hoe gaat het in zijn werk bij De Roggemole?

Als je komt koken is alles in de kookstudio voorbereid. Werkplekken zijn ingericht, materiaal, ingrediënten en uitgewerkte receptuur ligt voor je klaar. We starten met een aperitief met bijpassend hapje. Na een uitleg van mij kun je aan de slag. In ontspannen sfeer samen koken. Als alle gerechten klaar zijn ga je met z’n allen aan tafel om van al dat lekkers te proeven en te eten. Uiteraard met een goed glas Spaanse wijn erbij. Maar is er ook tafelwater en zijn er diverse sappen.

Na afloop krijg je alle uitgewerkte receptuur per mail thuis gestuurd.

Kom je met een eigen gezelschap koken dan kiezen we in overleg een datum en het thema van de kookworkshop.

We hebben diverse thema’s waar je uit kunt kiezen, en wij werken graag met verse, biologische, lokale en producten van het seizoen.

De thema’s waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Gerechten uit de Franse-, Spaanse-, Italiaanse-, Noord-Afrikaanse-, Aziatische-, Mexicaanse-, Indiase- keuken, of een mix daarvan.
  • Tapas en pinxto’s.
  • Soepen, salades en hartige taarten.
  • Koken met streek/Friese producten.
  • Vegetarisch koken.
  • Herfst koken met paddenstoelen, pompoenen, kastanjes etc.
  • Lente koken met o.a. asperges.
  • Een Wijn & Spijs workshop behoort ook tot de mogelijkheden!

 

.

Betaling

Betaling van de workshop mag op de dag zelf of kan vooraf via een factuur of betaalverzoek.

Wil je als persoon om wat voor reden dan ook annuleren… dat kan tot 3 dagen van te voren kosteloos. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleren op de dag zelf kost je 100%, maar iemand jouw plaats laten innemen mag natuurlijk ook!

Wil je de gehele kookworkshop annuleren dat kan kosteloos tot 1 week van te voren.  Daarna wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Voor aanvragen of aanmelden van workshops of andere vragen, stuur een mail.

Kookstudio
.
Kookstudio Workum
.
Kookstudio Friesland