Kookstudio

Kookstudio

De Roggemole is een knusse, gezellige kookstudio met uitzicht op de landerijen. Waar je kookworkshops kunt komen doen met een eigen groep of je aansluiten bij een door mij georganiseerde kookworkshop.

Ik heb hier al veel leuke groepen voorbij zien komen.  Om je een indruk te geven…. vrienden-en vriendinnengroepen, vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, afscheidsfeestjes van bestuursleden, sportclub maatjes, wijnclubs, verjaardagsfeestjes, kookclubs, familiereünies en leerkrachten die het seizoen afsluiten met een kookworkshop.

.

Waar sta ik voor?

Ik vind het leuk als je komt koken! Het gaat bij mij niet om ingewikkelde bereidingsvormen maar om de smaak en het werken met de goede ingrediënten! Gezond en lekker eten. Daarom kook ik het liefst met verse, biologische producten en ingrediënten van lokale ondernemers en producenten.

Ik werk graag met verse kruiden en bloemen uit eigen tuin en kook met de seizoenen mee.

.

Hoe gaat het in zijn werk bij De Roggemole?

Kookstudio Workum

Als je komt koken is alles in de kookstudio voorbereid. Werkplekken zijn ingericht, materiaal, ingrediënten en uitgewerkte receptuur ligt voor je klaar. We starten met een aperitief met bijpassend hapje. Na een uitleg van mij kun je aan de slag. In ontspannen sfeer samen koken. Als alle gerechten klaar zijn ga je met z’n allen aan tafel om van al dat lekkers te proeven en te eten. Uiteraard met een goed glas Spaanse wijn erbij. Maar is er ook tafelwater en zijn er diverse sappen.

Na afloop krijg je alle uitgewerkte receptuur per mail thuis gestuurd.

Wil je met een eigen groep komen koken dan bespreken we samen de datum en thema van jouw kookworkshop. Vervolgens maak ik een menuvoorstel waar nog van alles naar  wens in aangepast kan worden.

De thema’s waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Gerechten uit de Franse-, Spaanse-, Italiaanse-, Noord-Afrikaanse-, Aziatische-, Mexicaanse-, Indiase- keuken. Of een mix daarvan.
  • Tapas en pinxto’s.
  • Soepen, salades en hartige taarten.
  • Koken met streek/Friese producten.
  • Vegetarisch koken.
  • Herfst koken met paddenstoelen, pompoenen, kastanjes etc.
  • Lente koken met o.a. asperges.
  • Een Wijn & Spijs workshop behoort ook tot de mogelijkheden!Kookstudio Friesland

Maar heb je zelf een wens?  Laat maar horen!

Wil je aanschuiven bij een door mij georganiseerde kookworkshop dan is aanmelden daarvoor nodig! Het workshopprogramma kun je vinden op de home pagina.

.

Betaling

Betaling van de workshop mag op de dag zelf of kan vooraf via een factuur of betaalverzoek.

Wil je als persoon om wat voor reden dan ook annuleren… dat kan tot 3 dagen van te voren kosteloos. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleren op de dag zelf kost je 100%, maar iemand jouw plaats laten innemen mag natuurlijk ook!

Wil je de gehele kookworkshop annuleren dat kan kosteloos tot 1 week van te voren.  Daarna wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Voor aanvragen of aanmelden van workshops of andere vragen, stuur een mail.